گریتینگ الکتروفورج

روش های ساخت گریتینگ

روش های ساخت گریتینگ های فلزی به دو شکل است، یکی روش ساخت سنتی یا همان روش ساخت دستی به وسیله جوشکاری CO2 و روش دوم ساخت گریتینگ های فلزی روش ساخت الکتروفورج است .

 ساخت دستی گریتینگ

در روش ساخت گریتینگ به صورت دستی متریال اولیه که همان تسمه می باشد پس از فرایند برشکاری مطابق با ابعاد ساخت، توسط قالب های مخصوص طبق مش بندی و دیتیل ساخت گریتینگ با فواصل معین پانچ می شوند. پس از پانچ تسمه ها رابط ها که ممکن است میلگرد یا نیم تسمه یا چهارپهلوی تابیده باشد با تسمه ها مونتاژ میگردند و پس از مونتاژ جوشکاری و تمیزکاری و نهایتاً جهت ارسال به گالوانیزه گرم ارسال میگردند،گریتینگ ها پس از مونتاژ در صورت نیاز نیم پلیت یا پلاک شناسایی قطعه بر روی گریتینگ ها نصب میگردد، قبل از ارسال به فرایند گالوانیزه بازرسی قبل از گالوانیزه توسط مشتری انجام و در صورت تایید به فرایند گالوانیزه گرم ارسال میگرند.

روش الکتروفورج در ساخت گریتینگ

در روش الکتروفورج گریتینگها توسط ماشین ودستگاه و با جریان برق ولید میشوند، تنها تفاوت گریتینگ الکتروفورج با گریتینگ با جوش CO2 در ظاهر ونحوه تولید آن است، تولید گریتینگ در روش الکتروفورج به این شکل است که پس از چیدمان تسمه ها و رابط ها برروی فیکسچر مربوطه به چشمه های تنظیم شده،دستگاه با فشار وجریان برق بالا رابط ها در تسمه ذوب نموده و پنل گریتینگ تولید میگردد.

گریتینگ های الکتروفورج نیز در انواع مختلف ساخته میشوند که در ایران تنها به صورت گریتینگ تسمه در پهارپهلوی تابیده تولید میگردد که این یکی از محدودیت های تولید گریتینگ به روش الکتروفورج می باشد. در این روش گریتینگ به صورت پنل های 6 متری با عرض 1 متر تولید میشود و بعداً بر اساس ابعاد مورد نظر برش داده می شود. پس از برش فریم را با جوش CO2 به گریتینگ جوش می دهند.

روش های ساخت گریتینگالکتروفورج به چه معناست؟

الکتروفورج یعنی جوشکاری قطعات فلزی به وسیله جریان برق. الکترو یعنی همان جریان برق وفورج (Forge) یعنی شکل دادن قطعات با گرم کردن واعمال فشار و چکش کاری کردن، در ساخت گریتینگ ها با روش الکتروفورج تسمه ورابط پس از چیدمان بر روی میز وفیکسچر مربوطه، دستگاه با اعمال فشار و ولتاژ بالا رابط ها و تسمه ها را به یکدیگر جوش داده و به صورت یکپارچه بیرون می آیند

مکانیسم کار به این صورت است که در اثر عبور جریان الکتریکی از تمام نقاط اتصال این نقاط به حالت ذوب درآمده و در اثر فشار سنگین در حدود 200 تن بلافاصله نگهدارنده ها و تسمه های باربری در نقاط اتصال به یکدیگر ممزوج شده و فورج می شوند، نتیجه این فرآیند اتصالات کاملا یکنواخت در تمام سطح قطعه خواهد بود که بر خلاف روش سنتی و غیر استاندارد دستی که به طور معمول هر 2 تا 3 تسمه در میان نقاط اتصال بین نگهدارنده ها ( Cross Bar ) و تسمه های باربری ( Bearing Bar ) جوشکاری می شوند، در روش الکتروفورج تمامی نقاط اتصال در سطح گریتینگ در هم ممزوج می شوند.

جهت سفارش ساخت انواع گریتینگ های فلزی چه به صورت جوشکاری co2 یا الکتروفورج با واحد بازرگانی وفروش شرکت صنعت وهنر شهباز تماس یا از طریق فرم استعلام گریتینگ درخواست خود را ارسال فرمایید .

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

Solve : *
3 − 1 =


دسته‌ها

فهرست